|
Вторник, 22.05.2012, 03:25 Приветствую Вас Гость
Немного о ТС и 7 вратах - Страница 4 - Форум
| Немного о ТС и 7 вратах |
| Istiophora | Дата: Пятница, 11.01.2008, 01:53 | Сообщение # 46 |
 Маг
Награды: 0
Статус: Offline
| Night, угу....и у меня такая фигня...кстати, это примерно то, чем мы на практе занимаемся. Вот когда появится какое-то СВОЕ понимание, когда откроется какая-то простая истина, которая прячется не так уж и далеко....Вот тогда начнется прогресс. А до этого - тыкаться нам мордочками, как котятам слепым....))
...научи себя быть Светом там, где Тьма...
|
| |
|
| |
| Night | Дата: Пятница, 11.01.2008, 02:09 | Сообщение # 47 |
 Прекрасный ученик
| Quote Вот когда появится какое-то СВОЕ понимание у меня что-то есть, но оно как-то внутри, кажется что понимаю, как собака - все понимаю, но сказать ничего немогу  Добавлено (11.01.2008, 02:09) --------------------------------------------- а может, это потому что вообще ничерта непонимаю
Знание - Сила!
|
| |
|
| |
| Lilit | Дата: Пятница, 11.01.2008, 04:15 | Сообщение # 48 |
 Магесса
Награды: 4
| ch-9, Night... не перехвалите, плз))) Все будет у вас, я вот к примеру не могу намерено выходить не в астрал ни в ОС.. Мне этому надо научится, так что буду с вами учится вместе))) Вы отличная команда и мы сработаемся)))
Все что хочу, получу...!!!
|
| |
|
| |
| Ілля | Дата: Среда, 11.03.2009, 18:30 | Сообщение # 49 |
|
Ученик
| Всем прівет!!! Полжалуйста поможіть, дайте совет!!! В мене така сітуация- я полностю осознаю сон, нахожу руки, чуствую той мір... по Кастанеді я в принципі дошов до 3 врат але одна проблема в мене в мене немма голоса, топто я питаюсь шось сказати або даже хоть звук якийсь і в мене нічого не виходи, якби пустота, якби я у вакумі де просто звук не чути чи не може іти ..навіть і незнаю як це пояснити. Хто знає підкажіть пожалуста в чом причина і шо нада робити!! Зараніє благодарен Добавлено (05.03.2009, 18:20) --------------------------------------------- Quote Кстате кто нибудь видел себя в зеркале в астрале или ОС-е? И пытались вы когда нибудь видеть энергию? Сознательно увійшов в сон під аутогену тренеровку, де потом я став і рішив себе роздивитись я побачив свої руки чиста енергія яку я чуствував і яка нібито пульсірувала. Руки зігнув в локтяхі поставивши одна під одною рішив двигати друг протів друга, вони просто пройшли сквозь одна через одну, при цьомі було інтересне чувство і нібито як звук (трудно описати) потом хотів почисати голову і так получилось шо рука влізла в голову (проникла туда) опять було стране це чувство.. я вспомнив шо в мене ж там мозги боявся шось нарушити (забув чогось шо це енергетичне тело) я іспугався і сразу оказався в свому телу, але двигатись не міг даже пальцьом пошивилити, я питався але не міг, зато чувствовав як ця енергія ілі шо воно таке розходилось по мому телу, аж потом я зміг уже двигатись і полностю піднявся з постелі. Після в цього я засинав і дивися на себе в чому я одягнутий (нормальна тема советую) у сновіденії то тоже бачив своє енергетичне тело якшо можна так сказати Після цього я і побачив шо не можу у сновідінії в голос говорити. Дуже хотілосяб побачити своє лице це напевно хароше зреліще
Сообщение отредактировал Yu - Понедельник, 23.03.2009, 17:51 |
| |
|
| |
| Yu | Дата: Понедельник, 23.03.2009, 17:56 | Сообщение # 50 |
 Мак
Награды: 6
| Quote (Ілля) в мене немма голоса, топто я питаюсь шось сказати або даже хоть звук якийсь і в мене нічого не виходи, якби пустота, якби я у вакумі де просто звук не чути чи не може іти Ілля, не буду спорит насчёт достижения тобой третих врат, но советую подробнее почитать "Искусство сновидения" и другие книги Кастанеды. Насчёт голоса- о часто пропадает, когда снятся ужасы, от испуга просто, в осах же я лично проблем с болтовнёй не испытывал, но замечал, что если что-то кричать от всей души, то действительно слабеешь и теряешь осознанность почти моментально. Голос "там" лучше использовать только в случаях крайней необходимости, через-чур много внимания он привлекает С руками опыт очень интересный, но замечу, это только начало, так держать!
|
| |
|
| |
| Ілля | Дата: Пятница, 29.05.2009, 17:39 | Сообщение # 51 |
|
Ученик
| дякую мені самому сподобалось поповоду 3 врат то я дійсно виходив в наш мір шо саме цікаво я сознательно виходив з тела топто не сразу осознав шо я в цьому міре а сме цей момент як моє енергетичне тело виходило з фізичного тела відчуття просто непередати це треба відчути воно як магнітом тнюло назат у фізичне тело , мені дуже сподобалось, шкода що мало раз так виходило Доречі не памятаю хто писав але советую попробувати в ОС свої пальці -посмоктати попробувати на вкус прикольно а ще шо саме більше і краще вам посоветую так це поробуйте в ОС зробити вправи з Трансьогреті відчуття не передати ви не тільки побачите цю енергію яку збираєте але ще і відчуєте її якщо будете вбирати в себе (залежить від вправи) так напево можна набирати скоріше енергію енергетиччного тіла. Доречі оже непамятаю хто казав але коли падаєш на спину , або просто навіть лягаєш то дійсно класно або уходиш в астрал або переходиш в інший сон (шо в мене так і було) мало того такий метод в мене подіяв коли я чуствова шо просипаюсь, я ліг на спину і оказався в іншшому сні і відчував шо вже не прокинусь там вже я і робив трансьогреті Попробуйте ще ходити в ОС з закритими глазами.... добре відчуваються предмети і навколишній світ.... якоь інші відчуття ... рекомендую попробуйте :))) Такий вопрос ще в мене останім часом коли я дивлюсь на руки вони в мене не розпливались (хоч і ддовго дивився) мало того вони в мене були більш схожі до фізичних рук ніж до енергетичних. Чому ? ЯК ? І чи добре це??
|
| |
|
|
|